RRDW

Allerlaatste Rat Race Dirty Weekend ooit

Wil je nog ooit het legendarische Rat Race Dirty Weekend meemaken? Meer dan 200 obstakels op 32 kilometer. We hebben hier met Team DMM een aantal fantastische weekenden meegemaakt in 2014, 2015, 2016 en ga zo maar door. Het recept was simpel. Gertjan huurde een grote bus (of twee of drie) met Captain Spil en wij gingen mee voor een weekend vol feesten, vrienden en modder. Exact waar obstacle running om draait.

Rat Race Dirty Weekend 2022

Ook bij Rat Race Events heeft corona toegeslagen en hebben ze het besluit moeten nemen om de editie van 2021 te annuleren. Daarnaast geven ze aan dat de editie van 2022 definitief de laatste is. De kosten om dit neer te zetten zijn dermate hoog dat het vooral geld kost en ze hebben nog voldoende andere evenementen om mee door te gaan. Bijzonder jammer, maar we kunnen in ieder geval al een weekend in 2022 noteren om naar de UK te gaan.

The Final RRDW

Wil je het fijne weten? Check dan dit uitgebreide bericht op Facebook.

Unfortunately, the simple truth is that we have just run out of time to see the event practically being able to take place in 12 weeks’ time. So, it with the heaviest of hearts that we must reschedule Dirty Weekend, again. I am hugely sorry we must do this but do it we must. There is something else, too. I am also announcing today that the 2022 edition of the event will be the LAST EVER Dirty Weekend. So, if you want to hear about how we plan to play you out on the highest of highs next May at Burghley House, please do read on as I want to explain our thinking on all of this. – RRDW

Ga mee naar RRDW

De plannen voor de allerlaatste editie worden gemaakt. Wil je er bij zijn? Meld je dan sowieso hier even aan bij Rat Race om op de hoogte te blijven. En volg ook ons facebook evenement.

2 gedachten over “Allerlaatste Rat Race Dirty Weekend ooit”

 1. Sebastiaan Duchateau

  Beste

  Ik heb mij in ge schreven voor rat race dirty weekend dubbel, ik ben alleen nog vervoer aant zoeken tot daar

  Via via ben ik bij jullie uit ge komen, nu is mijn vraag gaan jullie dit jaar ook naar het laatste editie?

  Met vriendelijke groeten

  Sebastiaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven