venlostormt

VenloStormt nog een jaartje doorgeschoven

DSV VenloStormt wordt voor de tweede jaar op rij niet georganiseerd. Ook dit jaar gooit de coronacrisis roet in het eten. Een moeilijk besluit voor de organisatie, die er alles aan heeft gedaan om de zevende editie in 2021 te laten plaatsvinden. Helaas is dit niet gelukt.

“Als organisatie hebben we moeten besluiten om ook in 2021 geen DSV VenloStormt te organiseren,” zegt voorzitter Dennis Meens. “We hebben in samenwerking met de Gemeente Venlo gekeken naar een corona-proof editie op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021. Je moet dan denken aan een kleinere opzet en ook aanvullende maatregelen als het weren van publiek, ruime afstand in de startvakken en op het parcours en de mogelijkheid tot (vooraf) testen van bestormers. Desondanks ziet de situatie rondom het coronavirus er nu dusdanig uit dat een nieuwe editie van DSV VenloStormt in juni niet haalbaar is.”

De organisatie heeft ook praktische redenen laten meewegen in dit besluit. “Door de restricties die nu door de overheid worden opgelegd kunnen vrijwilligers niet aan de slag met alle voorbereidingen die nodig zijn om het evenement goed en veilig te laten verlopen,” aldus Dennis Meens.

De organisatie van DSV VenloStormt vindt het een moeilijk besluit maar hoopt op begrip van bestormers. Dennis Meens zegt hierover: “We willen geen risico nemen met de gezondheid van onze bestormers, vrijwilligers en partners. DSV VenloStormt staat in het teken van sámen hindernissen overwinnen, sámen je grenzen verleggen en vooral sámen plezier maken. Deze editie verplaatsen naar zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022 geeft ons hopelijk de ruimte om er sámen een onvergetelijke editie van te maken!”

Meedoen aan een obstacle run

Wil je zelf binnenkort aan een obstacle run meedoen? Zoek dan een evenement op onze kalender of zoek op de kaart.

mei 2021
juni 2021
juli 2021
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top