Spartan Race Zandvoort

Spartan Trifecta Nederland in oktober

De datum voor de Nederlandse Spartan Race is bekend. Op Spartanrace.nl is de datum van 9 en 10 oktober bekend gemaakt. De locatie zal gewoon in Zandvoort zijn en je kunt kiezen uit een Sprint, Super en Beast. Voor de kleintjes is er een Kids-race.

Programma Spartan Race Nederland

Op zaterdag zal de sprint (5km) en beast (21km) zijn. Op zondag is er dan nog de super (10km). Ook de kids race zal op zaterdag plaatsvinden. Ga je dus voor je trifecta in één weekend, dan loop je er op zaterdag twee om het zondag af te maken.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top