Hindernissen trainen. Hoedoe je dat?

Hieronder kun je zien hoe je voor specifieke hindernissen kunt trainen. We hebben voor alle hindernissen de beste trainingsvideo’s erbij gezocht. We blijven deze pagina steeds uitbreiden met nieuwe hindernissen.

Er zijn honderden obstacle runs en even zoveel hindernissen. Bij Rat Race Dirty Weekend hadden ze het altijd alleen al over meer dan 200 hindernissen in één evenement. We zijn er een aantal jaar geweest en ze komen echt een heel eind. Nou hoeven we je niet te leren hoe je over een baal stro heen springt en hoe je uit een slootje klimt. Toch zijn er de laatste jaren best wat pittige hindernissen bijgekomen. Zeker Strong Viking wordt steeds technischer. Het is nog geen survivalrun, maar ongetraind haal je echt niet alles.

Trainingsvideo’s voor specifieke hindernissen

Hieronder kun je per hindernis een blog met video’s vinden waarin uitgelegd wordt hoe je bepaalde hindernissen het beste kunt doen en hoe je er voor kunt trainen. Zoek je een plek om te training? Kijk dan een bij de obstacle run trainingslocaties of sluit je aan bij een survivalvereniging.

Trainen voor specifieke hindernissen

Met hardlopen en krachttraining kom je een heel eind, maar voor sommige obstakels is een stukje techniek erg handig. Hieronder een lijstje met hindernissen die je vaak tegenkomt en hoe je ze kunt trainen.

2 gedachten over “Hindernissen trainen. Hoedoe je dat?”

 1. Beste,
  Wij zijn geïnteresseerd in de organisatie van een obstakel race op lokatie in een eco-resort van 40HA onder Doornik, België op zaterdag 25/3/2023 met min 200 pers in een B2B event voor één van onze klanten!
  Interesseert het u om ons een parcours te bezoeken en te monteren& demonteren als supervisie t houden aub?
  Dank bij voorbaat,
  Xavier Daeseleire
  http://www.Kosmopolitan.be
  GSM: +32.475.780810

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?