Klaar voor STrong Viking

Klaar voor Strong Viking?

Nog minder dan twee weken en de Strong Viking Mud Edition in Wijchen staat voor de deur? Ben jij klaar voor Strong Viking? Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer aan de start te staan.

Parcours

Wil je een beetje weten waar je aan toe bent? Bekijk dan het parcours op onderstaande foto. Je kunt daar ook zien waar de verzorgingsposten zijn en welke nieuwe hindernissen er allemaal zijn. Een aantal hebben we al op social media voorbij zien komen. De rest is afwachten.

parcours strong viking

Afermovie vorig jaar

Is het je eerste keer Strong Viking en kun je je bij de namen op de plattegrond nog niet zoveel voorstellen? Bekijk dan de aftermovie van afgelopen jaar.

Laatste info

Je krijgt van Strong Viking meestal nog een mail met alle laatste deelnemersinfo. Neem die dus goed door. Als je nu al vragen hebt kun je het beste de FAQ (veelgestelde vragen) op hun site lezen.

Meenemen

Wat neem je mee? Een lijstje met items die je zeker niet moet vergeten vind je hier.

Kleding in orde?

Heb je verder je kleding al in orde? Als je er vrijdagavond achter komt dat je toch nog wat mist, is het meestal te laat. Over kleding hebben we al diverse items geschreven. Zorg in ieder geval dat je schoenen met grip hebt en niet weg glijdt. Bij Dutch Mud Men zijn er genoeg in de aanbieding nu. Als je je hieronder inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je ook direct een kortingscode.

Aan iedereen die er bij is in Wijchen; alvast veel plezier!

Nieuwsbrief

Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de laatste informatie, kortingen en leuke runs? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwe Obstakels.com Nieuwsbrief en krijg direct een paar kortingscodes in je mailbox.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?