VrijMiMud

VrijMiMud, de VrijMiBo van Mud Masters

Mud Masters komt met een eigen vrijdagmiddagborrel, de VrijMiMud. Op de vrijdag voor de eerste Mud Masters van het jaar kun je gezellig met je collega’s door de modder en over de hindernissen.

VrijMiMud

Dit is wat ze er bij Mud Masters zelf over kunnen vertellen;

Goed nieuws: Het Haarlemmermeer-weekend begint al op vrijdagmiddag 9 juni! Op veler verzoek ligt het parcours van 6 en 12 kilometer op vrijdag al klaar voor jou en je team. Zo kun je al een dag eerder genieten van een goeie lading teamwork en fun met vrienden, collega’s en alle andere Mud Masters!

VrijMiMud
Onder het motto ‘Work hard, play hard(er)’ wordt het finishfestival omgetoverd tot een gezellige vrijdagmiddagborrel. Compleet met DJ en bitterballen (ja, ook vegan). Hier kunnen jullie sterke parcoursverhalen uitwisselen en vervolgens samen voldaan de week afsluiten.

Mud Masters

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?