Fusion Sale 1

Fusion SALE

Wie kent ze niet. De hardloopbroeken en tights van Fusion. Helaas zijn ze de afgelopen jaren steeds wat duurder geworden. Is er ergens nog een Fusion Sale waar je misschien een tight, jasje of hardloopbroek goedkoop op de kop kunt tikken? Wij zochten het uit.

Fusion Tight

In 2016 schreven we al eens een review over de Fusion C3 Tight. Sindsdien is hij letterlijk onveranderd. Een fijne broek met goede pasvorm en (toen nog vrij unieke) handige zakken op de zijkant. Toen kostte hij geloof ik 60 euro. Intussen is exact dezelfde tight 95 euro. Vandaar dat we nog wel eens willen kijken of we een goede Fusion deal kunnen scoren.

Fusion SALE

Diverse websites hebben regelmatig een goedkope Fusion Tight in de aanbieding. De website met misschien wel het grootste aanbod van Fusion is All4Running.nl. Alle kleuren, alle maten. Als je iets van Fusion zoekt ben je hier aan het juiste adres. Aan kortingscodes doen ze niet bij All4Running, maar ze hebben wel regelmatig leuke acties. Zo zijn vandaag de X-Long Tights van Fusion in de aanbieding.

Dealers van Fusion is het verboden om via platforms als Bol.com en Amazon hun spullen aan te bieden. Toch zien we daar regelmatig een goede deal voorbij komen. Veelal van partners die willen of moeten stoppen met Fusion en van hun voorraad af willen.

Uiteraard kun je ook bij Dutch Mud Men nog Fusion items met korting krijgen.

Alle sites met een Fusion kortingsactie

Let op. De acties willen met de tijd wel eens veranderen. Mochten we een goede nieuwe deal tegenkomen van Fusion hardloopbroeken of andere items, dan voegen we hem toe.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?