kwalificatiemogelijkheden

Vijf extra kwalificatiemogelijkheden EK en WK

Goed nieuws als je mee wilt doen aan het EK of WK van FISO. Er zijn vijf extra kwalificatiemogelijkheden bijgekomen.

Vijf extra kwalificatiemogelijkheden

Wat is het geval? We krijgen zojuist van NLOSF te horen dat je mee kunt doen aan de Belgian OCR League. Daar kun je punten verdienen en deze punten tellen ook als kwalificatie voor EK en WK. Dat biedt gelukkig veel meer mogelijkheden voor het EK en WK.

Belgian OCR League

Wat zijn de evenmenten van deze league? Het gaat om deze evenementen, die afgesloten worden met een finale;

  • Combatzone (Sint-Amandsberg) – 26/11/2022
  • The monkey camp (Wanze) – 5/03/2023
  • De sportstal (Heist-op-den-Berg) – 2/04/2023
  • Invictus gym (Aalst) – 30/04/2023
  • The Field (Retie) – 14/05/2023
  • Finals: Ocr Houtland (Torhout) – 28/05/2023

Let goed op dat het geen evenementen met duizenden deelnemers zijn, maar specifieke kleinschalige evenementen speciaal voor kwalificatie. Meer info en inschrijven voor de league doe je via deze link. Uiteraard dien je ook gewoon lid te zijn van NLOSF. Deze kwalificatie is alleen voor de short course.

Vijf extra kwalificatiemogelijkheden

Alle informatie over NK, EK en WK vind je op onze speciale pagina.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

2 gedachten over “Vijf extra kwalificatiemogelijkheden EK en WK”

  1. bedankt voor de extra reclame voor onze 2de editie van de BOCRA League. Belgische atleten kunnen zich inderdaad op deze wedstrijden punten sprokkelen die tellen als eventuele kwalificatie voor het komende EK en WK, maar wel enkel voor de Short Course events (dus niet Standard Course). Toch even checken bij de NLOSF of zij dezelfde regel volgen

  2. Graag gedaan Philippe. Ik ben al lang blij dat er extra mogelijkheden gekomen zijn voor Nederlandse atleten. Ik zal John het nog even navragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven