genk

WK Belgie van Gent naar Genk

Zo snel kan het gaan. Zo is het WK in Gent en zo is het in Genk. Na het bekijken van de website van de FISO leek het vrij duidelijk. Het WK is in Gent. Een telefoontje en wat mails later blijkt de website van de FISO er naast te zitten. Hun WK is in Genk, niet in Gent.

Genk

Om nog niet geheel duidelijke reden is onderstaande pagina op de website van het WK verschenen. Nou lijken Gent en Genk natuurlijk ook behoorlijk op elkaar.

WK belgie

Website aangepast

De website is intussen aangepast, maar ze zijn er nog helemaal uit hoe het precies werkt. Zoek de verschillen, voor en na:

Maar even zonder dollen. Het WK is dus in Genk, in het Thor Park en dus niet Domein Puyenbroeck. Een week eerder is daar niet een Strong Viking, maar de Spartacus Battle of Thor 2023. Deze organisatie is in handen van Golazo. Deze zullen ook betrokken zijn bij de organisatie van het WK. Meer info volgt. De website van het WK zal dus ook aangepast worden zodat de juiste informatie online komt.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?