WK belgie

WK Belgie op locatie van Strong Viking

De datum en locatie van het WK in Belgie zijn intussen bekend. Halverwege september trekt het FISO WK Belgie naar Gent.

WK Belgie in Gent

Het FISO WK Belgie zal plaatsvinden van 14 t/m 17 september 2023. De locatie is domein Puyenbroeck, bekend van Strong Viking. Sterker nog… Een weekend eerder op 9 en 10 september zal er een editie van Strong Viking plaatsvinden op hetzelfde terrein. Tussen het afbouwen van Strong Viking en opbouwen van het WK zal weinig tijd zitten. Misschien blijft er wel een uitdagende hindernis staan. Dan zullen we in september gaan zien.

Meer info vind je op de website van het WK.

OCR Triple crown

Wat ook bekend geworden is, is dat het WK onderdeel is van de “OCR triple crown.” Als je aan deze drie evenementen deelneemt en goed scoort kun je Triple Crown trofee winnen. Alle drie de evenementen hebben wel een link met Spartan Race, wat bijzonder is. Het gaat om de FISO OCR 100 meter sprint, World’s Toughest Mudder en Spartan World Championships 3 kilometer.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?