spartan workout tour

Spartan Workout Tour 2023 weer van start

Dit weekend gaat de Spartan Workout Tour 2023 weer van start bij Home of Heroes in Buggenum. De komende 4 maanden kun je meedoen aan 16 edities van de Workout Tour verspreid door Nederland en België.

Spartan Workout Tour

Wat is de Spartan Workout Tour eigenlijk? Het is een gratis work-out ergens in Nederland of België waar je je voor kunt bereiden op een Spartan Race. Deelname is gratis en je krijgt ook nog eens een exclusief t-shirt van de work-out. Hieronder het programma voor 2023.

Spartan Zandvoort 2023

Je doet de workout tour natuurlijk als voorbereiding op de Spartan Race. In Nederland is deze komend jaar weer in Zandvoort. Ook dit jaar kun je weer je Trifecta halen.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven