breakout run terug

Breakout Run terug van weg geweest

Na de corona-jaren zijn er helaas veel obstacle runs van de kalender verdwenen. Het is dan is super om te vernemen dat de Breakout Run terug komt!

Breakout Run terug

Onderstaande kwam zojuist op Facebook te staan.

NIEUWE ONTSNAPPINGSPOGING BIJ IJZEREN MAN 👀

Op zaterdag 29 en zondag 30 april 2023 gaan de meest beruchte gevangenen een poging doen om uit te breken uit de gevangenis ‘’De IJzeren Man’’ tijdens de 9e editie van de Breakout Run.

Sportievelingen die zich tijdens de obstacle run laten opsluiten als crimineel krijgen de kans om via een uitdagende vluchtroute vol hindernissen te ontsnappen. Binnenkort worden de celblokken geopend en kunnen criminelen in alle leeftijdscategorieën zich inschrijven! Dus houdt onze pagina en de website in de gaten…

Breakout Run

De locatie is wel anders zien we. In het weekend van 29 en 30 april kun je meedoen bij de Ijzeren Man in Vught, niet heel ver van de Maashorst, waar de eerste edities plaatsvonden.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven