gokken op obstacle runs

Kan je gokken op obstacle runs?

Kan je wedden op obstacle runs? Obstacle runs worden razendsnel populair, in Nederland maar ook in de rest van de wereld. Zo heb je verschillende soorten obstacle runs. Denk hierbij aan Mud Masters, De Strong Viking Run en nog vele andere vormen van obstacle runs. Het zal een kwestie van tijd worden voordat je een online weddenschap kan plaatsen op een obstacle run.

Helaas kan je op dit moment nog niet (online) wedden op obstacle runs. Je kunt natuurlijk wel nadat je jouw hart hebt gegeven bij zo’n obstacle run lekker thuis na het douchen een leuk gokje wagen bij een casino en leuke slots online spelen. Als je zo’n obstacle run hebt voltooid verdien je wel een beetje te relaxen op een online gok website.

Wat is een obstacle run?

Wil je weten of je tegenwoordig al kan gokken op een obstacle run. Dan moet je natuurlijk eerst weten wat een obstacle run is. De naam zegt het eigenlijk al maar een obstacle run is parcours wat je te voet moet afleggen. In dit parcours moet je door middel van fysieke weerkracht, verschillende hindernissen weerstaan. Daarom wordt dit een obstacle run genoemd, je rent namelijk langs obstakels.

De geschiedenis van de obstacle run

Als we zijn aan het kijken naar wat een obstacle run is, is het misschien ook belangrijk om te kijken naar de geschiedenis van de obstacle runs. Het gebruik van obstakels in sport bestaat namelijk al sinds de jaren 1800 toen er werd gezwommen met obstakels. Hierna werd in 1947 de eerste land obstakel race gehouden in Freiburg. Alleen Belgische, Nederlandse en Franse teams deden mee aan dit kampioenschap.

Wedden op obstacle runs door een partnership.

Ik beschreef natuurlijk eerder dat het eigenlijk niet mogelijk is om te wedden op, obstacles runs. Dat is niet helemaal waar. Dit komt door de nieuwste partnership van de Spartan race.

De Spartan Race is een van de grootste obstacle race organisatie ter wereld. De evenementhouder is dus van origine Amerikaans, inmiddels is heeft de Spartan Race al franchises inmiddels franchises in meer dan 30 landen.

Eerder dit jaar heeft de Spartan Race bekend gemaakt dat ze een samenwerking aangaan met de app Lucra Sports. Deze app maakt het mogelijk om te wedden met vrienden voor echt geld.

Dit is natuurlijk niet hetzelfde soort wedden als we gewend zijn van websites zoals Toto, en Bet365 met voetbal wedstrijden, maar het is in ieder geval wat. Daarnaast kan je natuurlijk ook met een app zoals deze opscheppen tegenover je vrienden, wat dan weer wel erg leuk is.

Olympische Spelen

Er is wel een kans dat er bij de volgende Olympische Spelen kan worden gewed op een obstacle course race. Je kan namelijk op de meeste evenementen die bij de Olympische Spelen aanwezig zijn wel een gokje wagen. Gelukkig is obstacle course racing er de volgend olympische spelen. Dat is natuurlijk ook weer fijn voor de liefhebber van zowel gokken als obstacle course racing.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?