Iron Viking

The Iron Viking, de Strong Viking Marathon

Eerder vandaag kon je al lezen dat?Mud Masters Duitsland?met een marathon editie komt. We hebben nog meer goed nieuws! Tijdens de?Strong Viking Hills Edition?op 24 mei 2014 in Spaarnwoude (nabij Amsterdam), zal er tevens een marathonafstand zijn. Dus naast de reguliere afstanden van 7, 13 en 19 kilometer zal er dus ook een afstand van 42 kilometer zijn. Dit zal volgens de organisatie de meest uitdagende challenge van 2014 worden. Naast 42 kilometer hardlopen zul je ook 100 obstakels tegenkomen. En de?Dance Valley?fans onder ons zullen weten dat het gebied zeker niet vlak is! Je kunt dus ook 1.500 hoogtemeters verwachten onderweg.?De marathon editie krijgt een eigen startvak genaamd?The Iron Viking, hoe cool is dat!

Strong Viking Hills

Dutch Mud Men en The Iron Viking

Zoals jullie zien in de banner is The Iron Viking powered by Dutch Mud Men. Hoe zit dat precies? We merkten dat binnen?Team Dutch Mud Men?veel interesse bleek te bestaan voor een obstacle run marathon. De organisatie van Strong Viking heeft Dutch Mud Men vervolgens aangeboden een eigen startvak met alleen maar marathonlopers te vullen welke 42 kilometer met obstakels voor de kiezen krijgen. Hier kun je natuurlijk geen nee tegen zeggen. De marathonlopers zullen iets eerder dan de eerste startgroep van Strong Viking van start mogen en het parcours van 19 kilometer iets vaker dan 2 keer lopen. De precieze details volgen binnenkort.

Dus ben jij de baas bij bootcamp, survivalrunner, marinier, obstacle runner, trailrunner, commando, marathonloper of fanatieke sporter op zoek naar een ultieme uitdaging voor 2014? Denk dan alvast na over je motivatie. De inschrijvingen zullen?binnenkort openen. Tot die tijd kun je op de hoogte blijven door je aan te melden bij Team Dutch Mud Men en dit evenement te volgen.

The Iron Viking facts

[checklist]

  • 24 mei 2014
  • 42 kilometer, 100 obstakels, 1.500 hoogtemeters
  • Spaarnwoude Amsterdam
  • Motivaties zijn binnenkort welkom

[/checklist]

Reacties zijn gesloten.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?