Mud Masters Duitsland

Mud Masters Duitsland Marathon

Ja, je leest het goed, we hebben een dubbele primeur. Er komt een Mud Masters Duitsland in het voorjaar van 2014. En ja, en er komt ook een marathon-editie! Nu Mud Masters Haarlemmermeer bijna vol is kun je meedoen aan de eerste Duitse editie van Europa’s grootste obstacle run. En het mooie is, dat je niet ver hoeft te reizen voor deze editie, want hij is vlak over de grens op Airport Weeze. Mocht 42 kilometer te ver voor je zijn, dan kun je net als in Nederland gewoon meedoen aan de 6, 12 of 18 kilometer. Alle bekende obstakels die je in Nederland gewend bent van Mud Masters zul je hier op de?strecke ook tegenkomen. Denk aan de Splash Jump, Trenches, Golden Stairs, Getting Tyred, Pipe Runner, Sizzler en nog veel meer… Daarnaast vind het evenement plaats op de indrukwekkende Air Force Base met diverse afgravingen en bosgebieden. Verwacht dus veel hoogteverschillen en uitdagende beklimmingen in het parcours. Zo mag je onder andere over de koepels van de bunkercomplexen heen.

Mud Masters Duitsland Marathon

Sinds onze review van de Mud Masters Marathon eerder dit jaar krijgen we veel vragen of we wisten of er wederom een Mud Masters Marathon of een andere marathon zou komen. Voor een select gezelschap obstacle runners is een maximum afstand van 18 kilometer niet voldoende meer. Voor die groep hebben we dus goed nieuws. Tijdens de Mud Masters Marathon Duitsland mag je 2,3 keer het parcours van 18 kilometer lopen. Om 10.30 start je als eerste in de Alfa-groep, net zoals dit jaar in Nederland. Wijzelf hebben ontzettend genoten van onze eerste obstacle run marathon

Mud Masters Duitsland facts

[checklist]

[/checklist]

p.s. we kunnen nu al verklappen dat dit niet de enige marathon gaat zijn komend jaar…?

Reacties zijn gesloten.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?