Major FAmily obstacle run

Major Family Obstacle gaat door

In navolging van steeds meer andere evenementen gaat ook de Major Family Obstacle run dit jaar door. Hieronder het officiele persbericht van de organisatie. Zoek je zelf nog een leuke run? Kijk dan op onze kalender. Nu ook als kaart beschikbaar.

35 BAGGERVETTE OBSTAKELS OVERWINNEN TIJDENS DE MAJOR FAMILY OBSTACLE RUN OP 13 SEPTEMBER

Op 13 september is de Family Run bij het Geestmerambacht met een parcours van 3 en 5 km BOMvol obstakels en Corona Proof!

Kracht, behendigheid en natuurlijk BAGGERvette fun! Vliegen van de Hill Slides, klimmen over de Walls, glibberen over modderheuvels, exercities door zuigende modderbaden, de half-pipe van de Enemy Wall bestormen…

De deelnemers aan de vorige edities prijzen de unieke beleving vanwege de spectaculaire obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk.

Family Run
Vanaf 5 jaar kunnen de echte stoere buddies meedoen samen met een volwassene.

16+ startvakken
Major Run biedt ook 16 jaar en ouder de mogelijkheid om het plezier in Obstacle Running toch te beleven. Overwin samen met je buddy het Family Run parcours van 5 km. Zeker genoeg uitdaging en BAGGERvette fun. Speciaal dit jaar ontzettend aantrekkelijke koppel prijzen! Let op: beperkt aantal tickets beschikbaar.


Schrijf jullie nu in
De inschrijvingen sluiten 6 september. Schrijf jullie nu via www.major-run.nl.

Vrijwilliger zijn en gratis deelnemen?
Wil jij gratis starten? Als je helpt dan krijg je een gratis startbewijs. Geef je op via [email protected]. Wij zoeken vrijwilligers die toezicht houden bij de obstakels.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top