obstacle run kalender 2024

Obstacle Run Kalender 2024

Op zoek naar je volgende obstacle run, mud run, OCR, adventure race of survivalrun? Kijk dan op onze obstacle run kalender hieronder. Je eigen evenement aanmelden voor onze kalender gaat via deze pagina. Zoek je een trailrun kalender, ga dan naar Trail.nl. Zoek je een kortingscode voor een obstakelsloop? Kijk dan hier.

Obstacle runs, mud runs, survivalruns 2024

Geen evenementen gevonden!

Obstacle run kalender Nederland en België

Het aanbod in obstacle runs wordt groter en groter. Om jullie een beetje wegwijs te maken hebben we de meest complete obstacle run kalender waar je kunt zoeken op evenementen.

Op deze obstacle run kalender proberen we alle obstacle runs uit Nederland, België en Luxemburg weer te geven. Toch kan het gebeuren dat we een run over het hoofd zien. Ken jij dus nog een mud run, urban run of fun run die niet op deze agenda staat, laat het ons dan weten via info@obstakels.com of in de reacties hieronder.

Organiseer je zelf een run? Laat het ons weten via info@obstakels.com en we voegen je zo snel mogelijk toe! Je kunt je run natuurlijk ook gewoon zelf aanmelden via deze link. Dan keuren we hem goed en staat hij er op. Wil je een verdere samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je je inschrijven voor een run? Vergeet dan niet te kijken of we een kortingscode hebben! Met deze codes krijg je korting op je obstacle run.

Tips over wat je mee moet nemen, kleding, schoenen en meer vind je op deze handige pagina of shop je direct bij DutchMudMen.com. Loop je liever een trailrun? Kijk dan op Trail.nl.

20 gedachten over “Obstacle Run Kalender 2024”

 1. Is het niet mogelijk om een functie te implementeren om je een notificatie te geven als er een run is binnen 2 weken, in een bepaalde straal van je woonplek? Voor de drukke mensen onder ons 🙂

 2. Atilla Van Regenmortel

  Kleine opmerking: Strong Viking Flanders krijgt nu al vijf sterren, terwijl het evenement nog voor de 1ste keer moet doorgaan. Is dat niet een beetje voorbarig? Uit de reviews van de vorige Vikings editie is er toch wel een verschil qua “kwaliteit” merkbaar tussen de veschillende edities.

 3. Hi Atilla, daar heb je ergens wel een punt. We geven inderdaad de sterren van een voorgaande editie van Strong Viking zodat deelnemers een idee hebben wat ze kunnen verwachten. De edities van dit jaar scoren een 4, 4,5 en 5. Dus we hebben er afgerond een 4,5 van gemaakt. Dank voor je bericht!

 4. Nee, op dit moment hebben we die nog niet gekregen. Zodra we zekerheid hebben van een datum, zullen we hem toevoegen.

 5. krijgen we een seintje als er een nieuwe run word toegevoegt? Dan moeten we niet altijd alles nakijken.

 6. Hi Dirk, Ik zie dat de Strong VIking Family edition in julllie kalender op 3/4 September staat terwijl deze volgens de Strong Viking site een weekje later is op 10/11 Sept.

 7. Hi Bas, bedankt voor je bericht. Die is inderdaad een week verschoven. We hebben hem aangepast.

  Groeten Dirk

 8. Hoi mensen,

  Afgelopen 2 jaar heb ik met al veel obstacle runs meegedaan.
  Nu wil ik mezelf gaan inschrijven voor een OCR competitie startvak om dit als mooi doel te stellen en te gaan trainen.
  Nu zit ik te denken aan de Titan Run of de Gladiatior Combat Edition.
  Verschil is 9 of 12 km, ik doe liever 12 km. Maar wil de gaafste en meest geschikte run hiervoor kiezen.

  Heeft iemand tips hiervoor?? Alvast bedankt!

  Groetjes Caroline

 9. Hallo.

  Wanneer worden de runs van 2017 gepubliceerd of waar zijn die al te vinden? O.a. de datums van de Strong Vinking 2017

 10. 1 april Fisherman StrongMen run Belgium edition op 1 april – Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt

 11. Het zou wel leuk en handig zijn moest er eventueel een app zijn waar mensen elkaar kunnen vinden om mee te doen aan bepaalde opstakels parcours .in mijn geval is dit echt moeilijk om mensen te vinden die dit zien zitten .en er zijn nog redelijk wat mensen dat alleen mee doen . bestaat deze al of anders wel een leuk idee toch ?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?