Mud Masters Biddinghuizen 2020

Deze vijf obstacle runs moet je dit najaar lopen

Intussen mogen er weer evenementen georganiseerd worden en komen de eerste obstacle runs ook weer terug op de kalender. Welke runs gaan “zeker” door en zijn de moeite waard om mee te doen. Uiteraard kan een tweede golf of andere maatregel er voor zorgen dat evenementen niet meer mogen, maar onderstaande runs zijn allemaal druk bezig het evenement te organiseren en doorgang te laten vinden. Iedereen evenement houdt natuurlijk rekening met Corona en heeft een uitgebreid protocol zodat het veilig plaats kan vinden.

War Race – Battle of Arnhem

We beginnen met War Race – Battle of Arnhem. War Race is de nieuwkomer van 2020. In januari hadden ze hun eerste evenement in België en die review kun je hier teruglezen. Het tweede evenement zal plaatsvinden in Arnhem op 26 september. Het unieke concept van War Race is zeker iets nieuws wat je eens geprobeerd moet hebben.

Strong Viking

Strong Viking is erg actief geweest met hun virtual editions. Het goede nieuws is dat er voor dit jaar ook nog een echte editie op de planning staat. Op 10 en 11 oktober kun je weer helemaal los op je favoriete obstakels tijdens de Strong Viking Brother Edition. Strong Viking heeft al vijf keer de titel voor beste obstacle run van Nederland gewonnen, dus deze mag sowieso op je lijstje.

Mud Masters

Mud Masters organiseert al evenementen sinds 2012 en mag eigenlijk niet ontbreken op het lijstje met runs die je ooit gedaan moet hebben. Ook Mud Masters kan gelukkig een editie door laten gaan dit jaar. De editie in Biddinghuizen vindt plaats op 26 en 27 september. Check de obstacle line-up hieronder.

Ultimate Warrior

De mag ook op je kalender. Het is de beste nieuwkomer van afgelopen jaar. Op 17 en 18 oktober mag je afreizen naar het zuiden van het land voor Ultimate Warrior. Heb je zin om na de lange OCR-loze zomer eens flink te lopen, dan moet je hier zeker naar toe. Ultimate Warrior heeft namelijk ook een ultra.

Spartan Race

Veruit de grootste organisatie van obstacle runs ter wereld en sinds enkele jaren ook in Nederland. Spartan organiseert dit jaar een Trifecta-weekend aan de kust in Zandvoort. Dat wil zeggen dat je alle afstanden kunt lopen om zo de speciale medaille in één weekend te verdienen. Deze editie is op 3 en 4 oktober. Gebruik bij het inschrijven de code OBSTAKELS15 voor 15% korting op deze Spartan Race.

Alle overige evenementen vind je op onze kalender.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top