spartan zandvoort

Spartan Race Zandvoort gaat door

Na maandenlang afgelaste events nu ook goed nieuws. Spartan Race is de volgende die bevestigd dat hun evenement doorgaat. Op 3 en 4 oktober kun je meedoen aan en sprint, super en beast in Zandvoort. Ideaal om je Spartan Trifecta te behalen. Vergeet niet kortingscode OBSTAKELS15 te gebruiken voor 15% korting.

Persbericht Spartan Race

Na maanden onzekerheid vinden we het geweldig te kunnen melden dat Spartan Zandvoort door kan gaan! In het weekend van 3 en 4 oktober, als aftrap van Zandvoort goes Wild, zal de badplaats omgebouwd worden tot één groot sportparadijs vol met mega obstakels. Er is samen met de gemeente Zandvoort hard gewerkt aan nieuwe veiligheidsprotocollen die voldoen aan de landelijke richtlijnen. We zijn daarmee verzekerd van een mooi en sportief evenement voor deelnemers en toeschouwers. Het aantal plekken is gelimiteerd dus schrijf je snel in, als je dat nog niet gedaan hebt.

We houden uiteraard rekening met de RIVM maatregelen. Je zult merken dat de startvakken minder druk zijn en dat je voor en na jouw race overal 1,5 meter afstand moet houden. Op veel plekken kun je jouw handen desinfecteren. Deelname aan Spartan Zandvoort gaat leuk én veilig zijn! Meer details over de maatregelen, ontvang je met de deelnemersinformatie voorafgaand het evenement.

Inschrijven


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top