mud masters 2020

Dit kun je verwachten bij Mud Masters

Aan het einde van de maand is het zo ver. Eindelijk weer een editie van Mud Masters. Wat kun je precies verwachten in Biddinghuizen?

Parcours Mud Masters

Het parcours is intussen bekend gemaakt. Hieronder kun je de hindernissen en route voor zowel de normale Mud Masters (6 / 12 / 16 / 21 kilometer) als de Family Edition (3 / 5 kilometer) zien. Ook voor de toeschouwers is deze kaart handig, want alle highlights staan er op. Als toeschouwer heb je vanwege corona wel een ticket nodig.

Parcours Mud Masters 2020

Aanpassingen Corona

Mud Masters heeft op hun website een aantal belangrijke aanpassingen staan vanwege corona. Lees deze op deze pagina goed door. Let ook op de praktische informatie:

 • Kom omgekleed naar het event. In verband met de regelgeving zijn de omkleedmogelijkheden op het event beperkt.
  Het is handig om een tas met warme kleding en een zak voor je natte spullen mee te nemen. Deze kun je in de gratis bewaakte garderobe achterlaten. Doe voor de zekerheid een kaartje met je contactgegevens en die van een ‘in case of emergency’-contactpersoon in je tas. Je tasnummer komt overeen met het nummer op je polsbandje, waardoor we jouw identiteit kunnen achterhalen in het geval van een calamiteit.
 • Wees voorbereid op de weersomstandigheden. Mud Masters zijn natuurlijk niet vies van een beetje regen, maar toch is het bij regenachtig weer lekker om een kleine paraplu mee te nemen die in je tas past. Zo houd je jezelf voor de start en na je run droog. In verband met de regelgeving zullen er namelijk bijna geen tenten worden opgebouwd.
 • Houd als navigatieadres Bijsselseweg 32 (Biddinghuizen) of Bremerbergdijk 24 (Biddinghuizen) aan en volg vanaf daar de borden ‘Mud Masters’. Een parkeerdagkaart kost 9,50 euro.
 • Op het terrein is ‘to go’ catering aanwezig.

Veiligheidsregels

Daarnaast zijn er een aantal veiligheidsregels van toepassing;

 • Je kunt het terrein alleen betreden als je een geldig ticket hebt. Dit geldt zoals gezegd ook voor toeschouwers.
 • Ga naar huis als je gezondheidsklachten hebt.
 • Ben je ouder dan 12 jaar, houd dan 1,5 meter afstand ten opzichte van anderen. Deze regel geldt niet op het parcours. Daar is teamwork toegestaan als het noodzakelijk is voor de sportbeoefening, dus bij het overwinnen van de hindernissen.
 • Hoest/nies in je binnenkant van je elleboog.
 • Was regelmatig je handen. Bij de toiletten vind je wastafels.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten, en gooi deze direct weg na gebruik.
 • Vermijd aanraking van je eigen gezicht; kom niet aan je mond, neus en/of ogen.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top