krachtfabriek

Opening de Krachtfabriek op 3 november

Op 3 november is de opening van de Krachtfabriek in Heerlen.?Een trainingscentrum waarin functionele krachttraining gecombineerd wordt met obstacle- en survivalrunning.

De Krachtfabriek

Met een uitgebreide hindernisbaan en een krachttrainingsruimte welke voor alle niveaus ingezet kan worden, is de Krachtfabriek geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren sporter. Door middel van cursussen op het gebied van powerlifting en obstacle run wordt je in staat gesteld op een laagdrempelige en veilige manier alle ins and outs van deze gave sporten te leren. Zo ben je in de starterscursus obstacle run bijvoorbeeld bezig met het aanleren van technieken als het overkomen van walls en de apenhang. Bij de powerliftcursus houdt je je bezig met het ontwikkelen van je techniek en kracht op de squat, bench press en deadlift.

krachtfabriek

Al meer ervaring met deze bewegingsvormen? Dan zijn onze open trainingen wellicht iets voor jou. Samen met andere ervaren sporters werk je gericht aan je doelen. Ook ontvang je gerichte begeleiding van onze trainers. Meer informatie over de Krachtfabriek? Bezoek dan de opening en kom kennismaken.

Bekijk de video hieronder voor een impressie van de buitenbaan. Meer info vind je op de website van de Krachtfabriek.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?