touwklimmen

Mud Masters lanceert WK Touwklimmen

Op?1 en 2 februari?organiseren ze bij Mud Masters, samen met hun partner Interbest, een ongekend spectaculair?WK Touwklimmen:?Rope Climb X.?Het WK vindt plaats op twee A-locaties in Nederland en kent onder andere een onderdeel aan een?25 meter hoge billboard langs de snelweg.

WK Touwklimmen

Het WK zal live worden uitgezonden en voor de winnaar ligt een dikke prijzenpot klaar.?Ga voor meer informatie naar?de website van Mud Masters. Daar kun je je ook?aanmelden voor de speciale Rope Climb X-nieuwsbrief?om op de hoogte te blijven over de kwalificatie en overig nieuws.

Rope Climb X 2019 from Mud Masters on Vimeo.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top