Tough Ground

Steun Tough Ground indoor obstacle baan

Mud runs en?OCR?worden steeds bekender in Nederland, Belgie en daarbuiten. Je leest er steeds meer over in de krant, ziet het op TV bij Nederlands Ruigste, hoort de reclames op de radio en praat er met je vrienden over. Daarnaast is er de OCRA Benelux die er een echte sport van wil maken en komt het eerste EK?OCR naar Nederland. Nu er meer evenementen komen wordt ook de vraag naar goede trainingsplekken steeds groter. Onze trainingspagina wordt steeds voller. Door outdoor?locaties?als Flevonice en indoor locaties als Indoor Survival Staphorst komt er ook meer bekendheid voor de trainingslocaties. Daarnaast kun je later dit jaar iets nieuws verwachten, namelijk Tough Ground.

Wat is Tough Ground?

Tough Ground wordt de eerste indoor sportomgeving waar Crossfit en Obstacle Course Running worden gecombineerd. Deze competitiebaan, met een oppervlakte van 700 m2 en alle bekende obstakels, is uniek in Nederland vanwege de grootte en de combinatie met Crossfit. Een plek voor ambitie.

Het is d? trainingsplek voor beginnende ?n elite Obstacle Course Runners, Crossfitters, valide en minder valide sporters die het uiterste uit zichzelf willen halen.

Tough Ground biedt:

  1. Obstacle Course Running en Crossfit trainingen
  2. voorbereidende trainingen voor Obstacle Runs
  3. trainingsfaciliteiten per onderdeel of de baan als geheel
  4. Crossfit en Obstacle Course Running competities en teamdagen

Tough Ground biedt bovendien een inspirerende omgeving voor bedrijven, groepen, trainingsinstituten en verenigingen. De perfecte locatie voor motivationals, workshops, teambuilding door middel van Crossfit en indoor Obstacle Running. Tough Ground wordt gevestigd in Almere.

Crowdfunding

Naast steun van de Bart de Graaff Foundation zoeken de oprichters?op het crowdfundingplatform Doorgaan.nl nu extra financi?le middelen om het project waar te maken. De actie duurt nog zo’n twee maanden en de eerste 10% is op dit moment al opgehaald.?Zelf meedoen aan de crowdfunding kan hier.

Tough Ground


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

4 reacties op “Steun Tough Ground indoor obstacle baan”

  1. Er staat dat het de eerste locatie is waar crossfit en obstacle course wordt gecombineerd en dat is niet waar. Dat is mijn punt. En nogmaals, hoe meer plekken om te trainen alleen maar beter.

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: