1 reactie op “Foto’s en review Gladiator Run Combat Edition”

 1. Atilla Van Regenmortel

  Bij Gladiator hebben ze de opbouwende kritiek van vorig jaar goed gebruikt en de Combat editie was zowaar nog beter dan vorig jaar!

  Het afhalen van de startnummers was niet nodig, aangezien de deelnemers alles thuis krijgen toegestuurd. Enerzijds een plus – je moet nergens meer staan aanschuiven, anderzijds is het natuurlijk balen indien er iets mis loopt met de postbedeling. Toch wel leuk dat Gladiator nog ouderwetse (en gepersonaliseerde!) startnummmers voorziet, waar dit vaak tegenwoordig gewoon een bandje is. Klein minpuntje dit jaar was de bevestiging van de chips voor de tijdmeting. Veel deelnemers zijn hun chip onderweg kwijtgeraakt door de slechte kwaliteit van de bandjes. Misschien in de toekomst toch terug gewoon colsonbandjes voorzien en de chips op de schoenen bevestigen?

  Het fort van Diest is zeker ??n van de mooiste/beste OCR locaties in Belgi?. Net zoals vorig jaar voorzag de organisatie een zwaar parcours van 9km, met de nodige hoogtemeters. Qua hindernissen is Gladiator zeker niet de origineelste. Gewoon degelijke obstakels, meer hoeft dat niet te zijn, hoewel de organisatie wel haar best heeft gedaan om hier en daar wat nieuwe obstakels op te nemen in het parcours, zoals de ramp op het einde.

  Nog een verbetering tegenover vorig jaar waren de douches, welke gewoon afwezig waren bij de vorige editie.

  Voor de finishers was er deze keer een mooie medaille voorzien in plaats van een barret (ik ben er nog steeds niet uit welke van de twee het leukste is).

  Gladiatorrun Combat Editie is sowieso een aanrader, vanwege de toporganisatie en toplocatie.

Laat een reactie achter

Scroll naar top