OCTC

OCTC, een speciaal trainingscentrum voor Obstacle Runs

Gisteren plofte er een?persbericht bij ons op de mat. Nu obstacle running steeds groter wordt gaan mensen ook vaker op zoek naar speciale trainingslocaties.

Obstacle Course Training Centre (OCTC)

Binnenkort opent net buiten Amsterdam het eerste Obstacle Course Training Centre (OCTC). Het Obstacle Course Training Centre zal een permanente training facility worden waar iedereen zeven dagen per week terecht kan en voor een aantrekkelijke prijs kan trainen. De ligging is centraal in Nederland (aan de A2 bij Amsterdam) en is voor iedere sporter zeer goed bereikbaar.

Waarom het OCTC

Zoals jullie allemaal weten groeit het aantal obstacle runs behoorlijk. Daarnaast komen er ook meer deelnemers bij. Wij krijgen dan ook steeds vaker de vraag van deze deelnemers waar ze het beste kunnen trainen. Nou kun je gaan hardlopen, bootcampen en crossfitten, maar een aantal specifieke obstakels kun je daar niet mee trainen. En aangezien de meeste runs speciaal opgebouwd worden en daarna snel afgebroken worden is het daar ook lastig om te trainen.

Met het OCTC komt er nu een permanente locatie met een groot aantal bekende obstakels, zodat je specifiek op de obstakels kunt trainen.?Het OCTC zal met een unieke formule de markt van Obstacle running gaan bedienen en tegelijkertijd een breed platform op sportgebied bieden. Het NOC*NSF heeft onderzocht dat 57% van de mensen aan sport doet en regelmatig binnen of buiten traint. Fitness is de meest populaire sport en hardlopen staat op plaats vier. Het OCTC is een combinatie van deze 2 sporten en de oprichters verwachten er dan ook veel van.

OCTC en Dirt Maniacs

Op 24 april gaat het OCTC officieel open maar tijdens Dirt Maniacs op 11 april is de primeur. Daar zullen de deelnemers al een heel stuk over het OCTC kunnen lopen. Voor Dirt Maniacs en het Team Dutch Mud Men startvak zijn nog kaarten beschikbaar. Schrijf je hieronder met korting in.

[box type=”success” ]Schrijf je direct?in en ontvang?? 5,00 korting met vouchercode Dutch Mud Maniacs.[/box]

[box type=”success” ]Schrijf je direct?in en ontvang?? 5,00 korting met vouchercode Dutch Mud Maniacs.[/box]


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

2 reacties op “OCTC, een speciaal trainingscentrum voor Obstacle Runs”

  1. Beste lz

    Ik wil graag met een groep van ongeveer 20 pers. komen trainen. Wat zijn de mogelijkheden en vereisten?

    Datum: zaterdagmiddag 26 sept-of 10 of 17 oktober

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: