Mud Masters Parcours

Nieuwe obstakels en laatste tickets Mud Masters

Over iets meer dan een week is het weer tijd voor Mud Masters, de grootste obstacle run van Nederland. We hebben het weerbericht voor komende week er even bij gepakt en we kunnen wel concluderen dat dat veel goeds voorspelt. Komende week krijgen we veel regen en natte sneeuw, dus de modder zal er over een weekje heerlijk voor je bijliggen.

Nieuwe obstakels Mud Masters

Is het niet de modder, maar de obstakels waar je voor komt, dan heeft Mud Masters ook nieuws voor je. Er komen namelijk nog drie geheime obstakels bij op plekken 7, 19 en 31 in het parcours.?Tijdens de vorige Mud Masters in Biddinghuizen was het geheime obstakel de lefsprong die door iedereen die de 18 kilometer liep als zeer positief werd ontvangen. De verwachtingen zijn dus hooggespannen. We kunnen jullie nog niet verraden wat het precies is. Als je goed kijkt kun je al wel zien welke obstakels op welke afstand voorbij zullen komen. ??n ding is wel al zeker en dat is dat we met zijn allen finishen in de Sizzling Tigerslide. Wat dat gaat worden laten we aan jullie verbeelding over!

Laatste tickets

Uiteraard zijn ook alle klassieke obstakels van Mud Masters zoals Toetanchamon Steps, Slow-Mo-Mud, Load Carry, Getting Tired, Trenches, Great Walls en Pipe Runner weer aanwezig.?Dutch Mud Men is ook met een startvak van de partij op zaterdag. De allerlaatste kaarten voor dit?startvak zijn nog te koop via deze pagina. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en zien jullie over een weekje in de modder!

Ben jij de snelste obstacle runner van de Benelux? Schrijf je dan in voor de Obstakels.Competitie en scoor punten bij Mud Masters.

Mud Masters Parcours
Mud Masters Parcours

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

1 reactie op “Nieuwe obstakels en laatste tickets Mud Masters”

 1. Pepijn Djelan

  Geachte heer/ mevrouw,

  Allereerst zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Pepijn Djel?n en ik ben werkzaam als regiomanager voor de regio Zuid Holland bij Kinderopvang Humanitas; de grootste landelijke kinderopvangorganisatie in Nederland zonder winstoogmerk. Kinderopvang Humanitas heeft , naast het bieden van een opvangfaciliteit voor ouders, als doel de ontwikkeling en ontplooiingskansen van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar te stimuleren door het aanbieden van een diversiteit aan activiteiten die aansluiten bij de leeftijden en interesses van de kinderen.

  In een goede ontwikkeling is veel bewegen en buiten spelen zeer belangrijk. Dit stimuleren wij dan ook op alle mogelijke manieren.
  Want waar en wanneer is er nog ruimte om te spelen in de natuur? Te ervaren hoe je een steen kunt keilen over het water? Hoe het is om slootje te springen of in een boom te klimmen? In onze huidige samenleving gebeurt het ontdekken van de wereld steeds vaker virtueel: via televisie, computergames, tablets en smartphones.
  En dat, terwijl het wetenschappelijk is aangetoond dat buiten spelen in de natuur de ontwikkeling van kinderen enorm stimuleert.
  Wij zetten het spelen in de natuur dan ook graag op de agenda.

  We doen dit onder andere door deel te nemen aan de nationale modderdag, welke dit jaar op 29 juni zal plaatsvinden.
  Op al onze locaties wordt er in die betreffende week een scala aan activiteiten georganiseerd waarbij het spelen met ?n in de modder centraal staat.
  Wij willen echter meer.
  We hebben het idee opgevat om rond deze periode op twee plaatsen in Zuid Holland ( momenteel wordt gedacht aan de omgeving Brielle en Noordwijk) een modderrace te organiseren. Een loop- ren- spring- kruip- en fun-parcour waar kinderen verdeelt in leeftijdscategorie?n van 3-4 jarige, 4-6 jarige en 7 tot 12 jarige een parcour van 750 meter tot 3,5 KM kunnen afleggen. Naast de kinderen van onze eigen faciliteiten binnen de gehele regio willen wij hierbij ook alle kinderen van alle basisscholen van de gemeentes waarin wij opereren uit nodigen.
  Op deze wijze willen wij op grootse wijze aandacht schenken aan de noodzaak van buiten spelen met natuurlijke belevingselementen en heel veel modder.

  Om een dergelijk evenement op te zetten moet er veel geregeld worden ?n is expertise van belang.
  Jullie, zo weet ik uit persoonlijke mud-race ervaring, hebben deze expertise.
  Graag zou ik willen kijken of het mogelijk is om handvatten te krijgen hoe een dergelijk evenement op te zetten/ wat hiervoor nodig is, zodat we zeker niets vergeten..

  Zijn jullie bereid om ons deze informatie te delen, zodat wij de kinderen een onvergetelijke ervaring kunnen meegeven en daarmee mogelijk toekomstige deelnemers kunnen enthousiasmeren voor buiten spelen in de modder ?

  U zou mij erg van dienst zijn wanneer wij in een persoonlijk gesprek van gedachte te wisselen over de mogelijkheden. U kunt mij hiervoor uiteraard altijd telefonisch benaderen op onderstaand GSM nummer. Ook kunt u natuurlijk per mail reageren.

Laat een reactie achter

Scroll naar top