Obstacle Bootcamp Try-out

Gratis obstacle Try-out The Bootcamp Club

Op zaterdag 14 en zondag 15 februari 2015 organiseert The Bootcamp Club een landelijke Obstacle Bootcamp Try-Out. Tijdens deze twee dagen kun je kennismaken maken met obstacle bootcamp en jezelf uitdagen. Sta jij ingeschreven voor een Obstacle Run?en wil je hiervoor gaan trainen? Of wil je eerst goed voorbereid zijn voordat je zo’n uitdaging aangaat? Dan is de gratis Obstacle Bootcamp Try-Out een ideaal moment om een indruk te krijgen van het obstacle programma 8 weeks 2 STORMLOOP.

Wat is de try-out?

Bij The Bootcamp Club zorgen ze ervoor dat alles aan bod komt: monkey bars, boomstammen, tijgeren in het zand, modder, klimmen en wellicht zelfs een duik in het water. De try-out is voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd, er wordt met ieder niveau rekening gehouden. Ben jij overtuigd en wil je dit ook wel eens zelf ervaren? Om de persoonlijke begeleiding te waarborgen zijn de plaatsen beperkt, dus vol is vol. Wil je deelnemen? Meld je gratis aan voor onderstaande steden.

Obstacle Try-out
Obstacle Try-out van The Bootcamp Club

Gratis meedoen aan de try-out

Je kunt nu gratis meedoen in de volgende steden;


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top