Stormtraining

Steeds meer georganiseerde trainingen

We zien steeds vaker dat een obstacle run zelf ook voorbereidende trainingssessies organiseert. Dit weekend organiseerden zowel STORMLOOP als Fisherman’s Friend Strongmanrun een training. Wij zijn gaan kijken in?Outdoor Valley, waar de STORMTRAINING plaatsvond.

Stormtraining

STORMTRAINING

Outdoor Valley is een grote buitenlocatie ten noorden van Rotterdam waar je het hele jaar door kunt trainen. Afgelopen zondag kon je aan ??n van de vier onderdelen meedoen. Er was een ochtend- en middagsessie met een lunch tussendoor. Bij deelname aan???n of twee sessies kreeg je ook nog een saunabon voor Elycium?zodat je achteraf ontspannen bij kon komen van je training.

Je kon onder andere kiezen voor een trail clinic waarbij je over de trail routes van Outdoor Valley hardlooptraining kreeg. Op zaterdagavond waren de trails als goed ingelopen tijdens de Petzl Nighttrail, dus het was goed modderig. Daarnaast kon je kiezen voor een standaard bootcamp of power bootcamp waar de nadruk meer op kracht lag. Deze bootcamps werden georganiseerd door de trainers van?The Bootcamp Club.

Trainingen

Ten slotte was er nog Obstacle Bootcamp, welke veruit het meest populair was. Hier werd je in een groepje meegenomen om telkens een nieuw onderdeel op de uitgebreide survivalbaan van Outdoor Valley te doen. Zo leerde je onder andere hoe je een koprol maakt over een obstakel van netten, op welke manier je het snelste over de netten kunt klimmen en nog veel meer.

De deelnemers die we na de training spraken waren erg enthousiast en zagen het nut van dit soort trainingen zeker in. Of er een vervolg op deze training komt is nog niet bekend, maar we zullen jullie op de hoogte houden. De foto’s terugkijken doe je op de Facebookpagina van de organisatie.

Stormtraining

Extreme Workouts

Fisherman’s Friend Strongmanrun?organiseert het hele jaar door elke maand een Extreme Workout in Nijverdal. Je kunt je aanmelden voor vier verschillende niveaus, die overeenkomen met de vier startgroepen van de run zelf. Meedoen kost je 12,50 en je wordt dan ontvangen met een kop koffie of thee en kunt naderhand douchen. Onder begeleiding van een grote groep trainers ga je op pad voor een stevige work-out.

Foto’s van afgelopen weekend terugkijken doe je op de Facebookpagina?van de organisatie. Op 8 maart is de volgende Extreme Workout. Inschrijven kan hier.

Extreme Workouts


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top