Crowdfunding Strong Viking

Strong Viking begint met crowdfunding

Zoals we eerder al schreven heeft Strong Viking grote plannen en trekt?het dit jaar Europa in met runs in Belgi? en Duitsland. Daar is geld voor nodig en daarom stapt Strong Viking nu in crowdfunding.

Crowdfunding

Crowdfunding is niet nieuw in de wereld van de obstacle run. In Nederland hadden we eerder Run for your lives / Run like Hell welke het helaas niet gehaald heeft. Ook in de Verenigde Staten was een crowdfunding-actie voor de documentaire “Rise of the Sufferfests.” Die crowdfunding was deels succesvol, maar de film is nog niet af. We spraken vorig weekend tijdens Tough Guy met de maker en hij beloofde ons dat de film?deze zomer uitkomt. We houden jullie daarvan op de hoogte! Als laatste loopt op dit moment in Nederland nog de actie van de populaire trainingstool, CrossXvest, waar je nog in kunt investeren. Vanaf nu is daar dan ook Strong Viking.

Strong Viking

We nemen aan dat jullie de Strong Viking Obstacle Run allemaal wel kennen, dus dat behoeft geen verdere uitleg. De obstacle run valt onder het bedrijf Strong Viking Group en deze zoekt op dit moment investeerders voor hun buitenlandse expansie. Om precies te zijn zoeken ze 300.000 euro. Dit geld is nodig voor marketing, personeel, de bouw van obstakels en meer. Op de website van?Collin Crowdfund?kun je alle precieze details lezen en zien waar het geld aan besteed gaat worden. Je kunt overigens ook de korte videopitch hieronder bekijken. Op de website zijn verder achtergronden,?de risico’s en de huidige staat van het bedrijf te vinden. De cijfers zien er goed uit en het risico is laag.?De crowdfundingactie is nog maar net begonnen en op dit moment staat de teller op 38.000 euro. Als je besluit te investeren krijg je 6% rente over een looptijd van 48 maanden (4 jaar.) Je krijgt vanaf maand 1 telkens een stukje aflossing en rente op je rekening gestort.

Zelf investeren in Strong Viking? Kijk dan hier bij Collin Crowdfund.?Wil je overigens meedoen aan de twee buitenlandse edities van Strong Viking, dan kun je nu een Foreign Varjagen Legion ticket kopen, waarmee je 25% korting krijgt. Check de kalender voor alle Strong Vikings.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top