Peter R. de Vries

[Video] Peter R. de Vries is terug

We moeten het de organisatie van de Breakout Run nageven. Alles wat ze doen past in het thema van de gevangenisuitbraak. Daarmee scoorden ze natuurlijk ook hoog in de obstacle run van het jaar verkiezing. De “chained” uitbraak, sirenes, gevangenismuur en mobiele eenheid maakten het thema helemaal af. Ook dit jaar gaan ze weer door een nieuwe editie van de Breakout Run waar een oude bekende zijn opwachting weer maakt.

Peter R. de Vries

Vorig jaar hadden ze al een video met misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Ook dit jaar verschijnt hij weer in de nieuwe trailer voor de derde editie van de Breakout Run. Bekijk hem hieronder zelf en doe mee aan de dag- of nachtrun. Schrijf je nu via Obstakels.com in met 5 euro korting.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top