StrongSisterRun

StrongSisterRun – De Girls Only obstacle run

Vandaag ontvingen we een geboortekaartje uit Hellendoorn. De Fisherman’s Friend Strongmanrun heeft een zusje gekregen.?Met de StrongSisterRun Hellendoorn op 5 september 2015 heeft de organisatie van de?Fisherman?s Friend StrongmanRun de primeur van de eerste Girls Only obstaclerun in?Nederland.

StrongSisterRun

Met deze StrongSisterRun wil de organisatie een uitdagend evenement bieden voor de steeds grotere groep vrouwen die meer willen dan alleen maar hardlopen. ?Voor vrouwen die van uitdaging en fun houden wordt dit een geweldig evenement! De 18 obstakels die we bouwen op het 7 kilometer lange parcours, zijn in StrongSisterStijl. Er zijn verkwikkende modderbaden en meer gekkigheid.

?Het gaat echt om plezier, samen de strijd aan gaan op een uitdagend parcours. De tijd die je loopt wordt wel geregistreerd maar elkaar helpen over obstakels is veel belangrijker? menen Christel Durmaz en Marian Freriks, mede-organisatoren van de StrongSisterRun.

De start en finish vindt plaats op het terrein dat ook door de StrongmanRun gebruikt wordt. De obstakelrunroute van 7 kilometer voert deels over het StrongmanRun parcours en deels over een nieuwe route. Voor het obstakelrunweekend in september verwachten de organisatoren zo?n 100.000 bezoekers in Hellendoorn. ?Voor de StrongmanRun zijn er al grootse plannen met o.a. livemuziek na afloop voor deelnemers en bezoekers. Met de StrongSisterRun op zaterdag erbij wordt het een echt obstakelrunfestival!? De inschrijvingen openen direct na de kerstdagen op 27 december.

Trend in ladies runs

In de hardloopwereld zien we de laatste jaren al een trend naar Ladies Only of Girls Only runs. Zo is er de Rokjesdagloop (misschien mogen de Dutch Mud Men Kilts ook meelopen), de Marikenloop?voor KiKa en kwam Nike met We Own The Night. Ook in de obstacle run wereld hebben we nu de eerste Girls Only run met de StrongSisterRun. Doen jullie mee?

StrongSisterRun


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

2 reacties op “StrongSisterRun – De Girls Only obstacle run”

  1. WAT GAAAF!!!! Wat een sfeer! De start is echt fantastisch, je wordt echt opgepept door de muziek.. om kippenvel van te krijgen! De obstakels zijn top en uitdagend!! Volgend jaar weer… maar dan met nog meer vriendinnen!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top