Obstacle Run van het jaar

Stem op de obstacle run van het jaar

Het is alweer december en 2014 is daarmee bijna voorbij. Alle grote obstacle runs liggen achter ons en het wordt weer tijd voor de verkiezing van de beste obstacle run van het jaar. Dit jaar gaan we het iets anders doen en hebben we een voorselectie gemaakt uit alle obstacle runs. We hadden namelijk bijna 80 obstacle runs in Nederland en daarmee is de keuze iets te geworden.

De categorie?n

Er kan dit jaar in de onderstaande negen categorie?n gestemd worden;

[starlist]

  • Beste Obstacle Run van Nederland 2014
  • Zwaarste Obstacle Run van 2014
  • Beste nieuwkomer in 2014
  • Beste obstakel van 2014
  • Beste modder in 2014
  • Mooiste locatie van 2014
  • Leukste goodie na de run 2014
  • Beste thema bij een obstacle run 2014
  • Leukste familierun 2014

[/starlist]

De genomineerden

We hebben dus een voorselectie gemaakt binnen de negen categorie?n waarbinnen je kunt stemmen. De afgelopen weken hebben we binnen Team Dutch Mud Men gevraagd wat hun favoriete runs, obstakels, locaties en goodies waren. Deze meer dan 2.000 lopers hebben samen aan alle runs in Nederland meegedaan. Sommige uit het team hebben individueel zelfs bijna aan elke run meegedaan. Daarnaast hebben we alle reviews?van alle runs doorgelezen en al jullie?Facebook berichten en reacties bestudeeerd. Al deze feedback hebben verzameld en op basis daarvan hebben we 10 genomineerden per caterogie geselecteerd.

Meer informatie en stemmen doe je op onze speciale obstacle run van het jaar pagina: Obstakels.com/stemmen?of door direct te stemmen via onderstaande knop.

[button color=”orange” size=”big” link=”https://apps.facebook.com/my-polls/stem2014″ target=”blank” ]Direct stemmen[/button]

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties op “Stem op de obstacle run van het jaar”

  1. Bij veel categorie?n staat niet de optie ‘niet aan meegedaan’ of ‘geen mening’.. Ik heb dus een keuze moeten maken voor een run die ik dit jaar niet heb gedaan.. Deze ‘ruis’ lijkt me niet de bedoeling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top