Hang-on run

Win startbewijzen voor de Hang-on Run

Mocht je de Hang-on Run nog niet kennen dan geven we je een korte introductie. De Hang-On Obstacle Run loopt door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Dit 7 of 12km lange parcours heeft: ?zand, bos, water, heuvels, velden en 38 tot zelf 56 uitdagende en professioneel gebouwde hindernissen! Nieuwsgierig hoe het parcours eruit ziet en welke hindernissen je tegen kan komen??Klik hier. Voor een goede doorstroming starten we in kleine groepen. Er is tijd-registratie waarbij de uitslagen direct zichtbaar zijn. De echte fanatiekelingen kunnen dus direct zien hoe snel ze het parcours hebben afgelegd! Wil je deze uitdaging samen met anderen aangaan? Dat kan! Schrijf je in als koppel of als groep en maak er een gezellige sportieve dag van! De run vindt plaats in Doorn (bij Utrecht) op zaterdag 29 november (7km) en zondag 30 november (12km). Je doet al mee voor maar 12,50 euro! Meer info? Ga snel naar onze site.

Win startbewijzen

Wij mogen van de organisatie een aantal startbewijzen weggeven voor de run en een bijbehorende training. Daarvoor hoef je alleen maar even te stemmen op wat voor type obstacle runner jij nou eigenlijk bent.

[button color=”orange” size=”big” link=”https://apps.facebook.com/my-polls/hangonrun” target=”blank” ]Stem en win[/button]


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top