Dirtmaniacs

[Video] Preview langste mud trenches ter wereld

Komende weekend krijgen we de langste mud trenches ter wereld voor onze kiezen. Als groot fans van modder kijken we daar natuurlijk naar uit. Toch wilden we wel eens met eigen ogen zien hoe het de modder er een paar dagen voor Dirtmaniacs bij ligt. De trenches zijn intussen helemaal uitgegraven en moeder natuur heeft er met alle buien van afgelopen dagen al wat water ingezet. Toch worden ze de komende dagen nog aangevuld zodat er voldoende water instaat.

Zijn ze lang? Ja ze zijn lang! Ze zitten ergens achteraan in het parcours, dus je bent als het goed is al behoorlijk gesloopt voordat je ze tegenkomt. Ik was gisteren nog fris en fruitig en toen waren ze al best pittig. Sommige wanden zijn goed hard en daar kom je lastig omhoog, een helpende hand uitsteken mag dus gewoon zondag. Daarnaast zitten er wat leuk onregelmatigheden onder water die je niet ziet. Als je ineens 50 centimeter lager staat in het water, weet dan dat we je gewaarschuwd hebben šŸ˜‰


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top