Buitenland

Met Team Dutch Mud Men naar het buitenland

Als Team Dutch Mud Men reizen we regelmatig naar het buitenland om aan runs mee te doen. Ondanks dat er in Nederland, Belgi? en Luxemburg dit jaar voldoende runs waren om onszelf te vermaken zijn we toch benieuwd hoe het er buiten de Benelux aan toe gaat. Daar zijn toch nog de wat zwaardere, langere of meer bijzondere races met jarenlange ervaring in de organisatie. Spartan Race, Tough Mudder, Rat Race Dirty Weekend, Tough Guy, Nuts Challenge, Getting Tough… We hebben voor de winter en het voorjaar al redelijk wat tripjes in de planning staan en zien er nog veel meer waar we stiekem aan de start willen verschijnen. Zo zien we ook in de Verenigde Staten diverse hele coole events die je toch ooit gedaan moet hebben. Als Dutch Mud Men komen we graag met een zo groot mogelijke groep aan de start vanuit Nederland. Oftewel… Zin om mee te gaan met ons?

Mee naar het buitenland?

Nou hebben we (nog) geen fancy reisbureau die volledig verzorgde reizen organiseert. Dat is ook niet helemaal wat we bij de sport en de lifestyle vinden passen. We spreken met elkaar af wie er zin hebben om ergens naar toe te gaan, schrijven ons in (met teamkorting als het kan), zoeken een slaapplek en spreken af hoe we samen reizen. Zo gaan we dit weekend met een manof 10 richting Tough Mudder Berlijn en zijn we eerder dit jaar naar Tough Mudder Schotland geweest. Wil je een keertje mee? Zo werkt het;

[checklist]

  • Word lid van?Team Dutch Mud Men?(gratis natuurlijk)
  • Klik op Events
  • Kies een run uit (of stel er zelf eentje voor in de groep)
  • Spreek samen af hoe we reizen
  • Schrijf je in
  • Geniet van een overgetelijke ervaring!

[/checklist]

De buitenlandreizen krijgen overigens een vast kopje onder de kalender?zodat je ze altijd snel terug kunt vinden.

[table id=6 /]

Buitenland


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

4 reacties op “Met Team Dutch Mud Men naar het buitenland”

Laat een reactie achter

Scroll naar top