Muddy Mates Flyer

Muddy Mates Team Obstakels.com – Win kaartjes voor een compleet team

Het tropische weer van afgelopen dagen is natuurlijk uitermate geschikt om met al je vrienden naar een festival te gaan. Nou raken de zomerfestivals op een gegeven moment een beetje op. Gelukkig is daar op 15 september Muddy Mates. We schreven eerder al over Muddy Mates dat het de ideale kennismaking is met een mud run. Kort samengevat is het een leuke mud run van 5 kilometer onder de rook van Amsterdam. Na de run gaat het geheel over in een festival waar je onder andere food trucks en muziek kunt vinden.?Het Muddy Mates parcours bestaat uit glijbanen, klimmuren en spiderwebs, waar je over, onder, langs en doorheen moet kruipen. Uiteraard allemaal door de modder.?Uniek is dat het bij Muddy Mates draait om fun en het parcours geschikt is voor iedereen. Zo is er naast de?mud run?van 5 kilometer ook een kidsrun van 0,5 kilometer waar je als ouder mee mag lopen.?Omdat het een laagdrempelige run is kan echt iedereen meedoen. Je kunt dus deelnemen met je vrienden, familie, teamgenoten, buren, collega’s, alleen of… met z’n allen.

Speciaal met Muddy Mates hebben we daarom een exclusieve winactie. Je kunt deelnamebewijzen ter waarde van ? 32,50 voor een compleet team winnen! Het enige wat je daar voor hoeft te doen is jezelf en 9 vrienden taggen in deze foto op Facebook?en misschien win jij je eigen 10-persoonsteam tijdens de Muddy Mates. (Let op, om te kunnen taggen moet je Muddy Mates wel liken.) Wil je met minder dan 10 lopen? Tag dan minder vrienden en maak kans op twee kaarten. Meer info over Muddy Mates vind je in ons vorige bericht.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie op “Muddy Mates Team Obstakels.com – Win kaartjes voor een compleet team”

Laat een reactie achter

Scroll naar top