Obstakels

Alle obstakels en parcours tijdens het hoogseizoen

Vanaf het laatste weekend van augustus tot half november is er slechts ??n weekend dat we niet aan een obstacle run mee kunnen doen. Dit is met recht het hoogseizoen van?obstacle running in de Benelux. De afgelopen weken is het op het gebied van evenementen vrij rustig geweest. Wel komt er steeds meer nieuws naar buiten over de verschillende runs. Langzaam maar zeker zien we op Facebook en in de nieuwsbrieven steeds meer obstakels onthuld worden. Wil je weten waar je precies aan toe bent de komende maanden? Wij hebben de obstakels en het parcours voor de aankomende runs onder elkaar gezet, mits er informatie bekend is. ?Dit is wat je ongeveer kunt verwachten aan routes en hindernissen;

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top