Spartan Race vs Tough Mudder

Spartan Race en Tough Mudder in Nederland in 2014?

De “grote drie” binnen de wereld van?obstacle running zijn Spartan Race, Tough Mudder en Warrior Dash. Deze evenementen vinden bijna elk weekend plaats in de VS en op andere plekken in de wereld. Ondanks dat alle drie de events al op verschillende plekken in Europa hebben plaatsgevonden moeten we het in Nederland nog steeds zonder deze drie stellen. Nou hebben we met een vrij volle kalender weinig reden tot klagen in Nederland, maar het zou mooi zijn als deze events ook naar Nederland komen. Afgelopen jaar had Tough Mudder voorinschrijvingen voor Nederland online staan, maar helaas heeft dit niet tot races geleidt. Het lijkt erop alsof er gekeken wordt of er voldoende animo is om vervolgens een race te organiseren.

Voor 2014 kunnen we dit bij zowel Spartan Race als bij Tough Mudder wederom doen. Bij Spartan Race kun je hier stemmen om een Spartan Race aan te vragen. Op dit moment hebben er voor komend jaar 2490 mensen hun naam achter gelaten voor Nederland. Dus klik hier, kies voor Nederland en laat je naam achter voor Amsterdam of Rotterdam (of beiden.)

Ook Tough Mudder heeft weer een voorinschrijving voor 2014. Je kunt dit jaar niet kiezen uit een stad en we kunnen ook niet zien hoe groot het animo is. Wat je wel kunt doen, is hier je e-mailadres achterlaten en hopen dat Tough Mudder komend jaar naar Nederland komt.

Spartan-Race-Banner

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

2 reacties op “Spartan Race en Tough Mudder in Nederland in 2014?”

 1. Excellent blog! Do you have any hints for aspiring writers?

  I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There are so many
  options out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any tips? Appreciate it!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: