Via http://www.flickr.com/photos/presidioofmonterey/

Alle earlybird-specials en winacties

Meedoen aan obstacle runs kan flink in de papieren gaan lopen hebben we gemerkt. Het inschrijfgeld is gemiddeld wat hoger dan voor normale hardloopevents. Dat is ook wel te begrijpen omdat een obstacle run duurder is om te organiseren. Daarnaast liggen de prijzen in het buitenland nog veel hoger en valt het hier dus nog wel mee. Toch krijgen we als Nederlanders graag korting of winnen we kaartjes. Nou is dat bij de meeste runs wel mogelijk; earlybird-specials, teamkorting of gratis kaartjes winnen. Het is allemaal mogelijk. Op deze pagina hebben we alle acties voor je verzameld. Mis je een actie? Laat het ons weten!

 

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top