Breakout Buddy Run

De eerste obstacle run estafette in Nederland

Een obstacle run loop je samen, niet alleen. Dat is een van de mooie dingen van obstacle running. Nou hebben ze daar bij Breakout Run een bijzondere draai aan gegeven. Sinds gisteren kun je meedoen aan de Breakout Buddy Run, een estafette-variant. Je schrijft je met zijn twee?n in en loopt beiden ??n keer het parcours van 7,5 kilometer. Mocht de volledige afstand van 15 kilometer dus te veel voor je zijn, dan kun je deze afstand dus samen met een vriend(in) lopen. De afstand van 7,5 kilometer in je eentje lopen is niet mogelijk, dus je dient het met zijn twee?n te doen. Inschrijven gaat hier. Je kunt ook nog steeds een kaartje voor de Breakout Run winnen, en wel hier.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top