Over Obstakels.com

Obstakels.com is ontstaan in 2012, om precies te zijn op 10 november. Nadat ik Mud Masters had ontdekt ben ik met Jeff naar Engeland gevlogen om mee te doen aan een Spartan Beast. Toen was ik verkocht en ben ik een kalender begonnen met wat reviews van evenementen. Dat is intussen uitgegroeid tot het platform voor alles wat te maken heeft met obstacle runs. Aangezien er geen advertenteis op deze site staan en er toch geld verdient moet worden, verkoop ik de juiste obstacle run schoenen en kleding via Dutch Mud Men.

Contact opnemen

Je kunt contact met ons opnemen via mail@obstakels.com of 020 210 1164. Let op, wij organiseren zelf geen evenementen. Dus nee, we kunnen je startvak niet aanpassen. We hebben ook geen behoefte aan je frietkraam. En of je bananen krijgt onderweg weten we ook niet. Voor de meeste andere vragen kun je gewoon contact opnemen. 🙂

Obstakels.com – Obstacle run platform

Je kunt Obstakels.com zien als een obstacle run platform. We houden een kalender bij met alle evenementen in Nederland en Belgie. Daarnaast houden we de internationale evenementen van de Nederlandse organisaties bij, zoals Strong Viking en Mud Masters in Duitsland. Ook berichten we je over het laatste nieuws. Verder kun je hier terecht voor het vinden van goede trainingslocaties en uiteraard kunnen we je alles vertellen over de juiste schoenen, kleding en accessoires die je nodig hebt om de obstakels te overwinnen.

Awards

Voor de hele covid-pandemie hadden we ook awards-party’s Sinds 2013 rijken we ook prijzen uit aan de beste obstacle en mud runs van Nederland. Hieronder kun je de uitslagen terugvinden.

obstakels.com awards 2019
Start WhatsApp
1
Hallo đź‘‹
Kunnen we je helpen?