in yu man 2

Volbreng jij de loodzware IN-YU MAN 2?

Na een succesvolle eerste editie, slaat YU MAN RACE opnieuw de handen ineen met Tom Hallink, voor de tweede editie van IN-YU MAN. 

IN-YU MAN

Tom Hallink, organisator, beschrijft het event als “een unieke uitdaging”. Na zo’n intens avontuur komt er echt iets in je los, wat met geen pen te beschrijven is. De fysieke en mentale opdrachten maken het volgens Hallink echt een levensveranderend avontuur. “Het is iets wat je moet meemaken”, zegt Hallink, “en ik wil dat iedereen deze kans krijgt.” 

IN-YU MAN biedt voor deelnemers de unieke gelegenheid om zich onder te dompelen in de zware wereld van Special Forces. Onder leiding van (oud) militairen worden deelnemers gedurende zes uur blootgesteld aan de meest extreme fysieke en mentale uitdagingen. Wie de finish van deze zes uur durende challenge bereikt, kwalificeert zich voor de finalewedstrijd die direct daarna plaatsvindt en zal bepalen wie zich een ultieme winnaar mag noemen.

“Dit sportevent wordt op zowel fysiek als mentaal vlak is dit het meest uitdagende event én wedstrijd in één”, aldus Tom Hallink. “We willen dat het een onvergetelijke ervaring wordt waarbij de deelnemers hun eigen grenzen verkennen en verleggen.”

Meer informatie over tickets, starttijden, parcours en andere details is beschikbaar op de officiële website van het evenement: yumanrace.com.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?