parcours mudgrunn

Parcours Mudgrunn bekend

Zondag is de zesde editie van Mudgrunn in Ter Apel en het parcours van Mudgrunn is nu bekend. Houd je van rennen, klimmen en ben je niet bang om vies te worden? Laat je dan van je meest ‘roege’ kant zien. Met veel obstakels is MudGrunn een must voor iedere mudrun liefhebber! Tot zondag 17 september!

Parcours Mudgrunn

Houd je van een uitdaging? Doe mee aan MudGrunn en ga de strijd aan met onze uitdagende obstakels. Volg het parcours door water en zandstrand. Klim, klauter, ploeg, spring en tijger jezelf naar de finish. Kortom: modder, inspanning en spektakel zijn gegarandeerd.

De komende maanden gaan we weer aan de slag met de voorbereiding van MudGrunn 2023. Houd onze Facebook en Instatgram pagina daarom goed in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent van alle informatie!

parcours Mudgrunn

Afstanden MudGrunn

Je kunt je inschrijven voor:

  • 2,5 kilometer
  • 5 kilometer
  • 10 kilometer

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?