wk ocr

Alles over het WK OCR dit weekend

Dit weekend is het nieuwe WK OCR. Ja, er is al een WK sinds een jaar of 8, het OCRWC. Dit nieuwe WK, dat dit weekend plaats zal vinden, is het eerste WK dat vanuit de “nieuwe” sportbond georganiseerd wordt. Wat staat er op het programma en welke Nederlanders strijden om een plek?

Programma WK OCR

Het WK start op donderdag en zal tot en met zondag duren. Hieronder het complete programma.

world obstacle uipm 2023

Livestream WK OCR

Er komen overal op Facebook berichten over livestreams voorbij. Deze zijn allemaal van dubieuze websites die doen lijken alsof het om ESPN of SKy Sports gaat. Voor zover wij weten is er geen livestream. Laat dus nergens je gegevens achter voor een zogenaamd account.

Nederlandse deelnemers

In het overzicht hieronder zie je welke Nederlandse deelnemers er gekwalificeerd zijn. Ze zullen niet allemaal aanwezig zijn.

Deelnemers Wk Compleet 10 07 1 scaled 1

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?