MudGrunn Mud Run Ter Apel 2024

Organisator

Mudgrunn

Locatie

Westerwolde
Westerwolde
rick300x250

Datum

zondag 17 september 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Groningen

MudGrunn 2023

We gaan er weer voor! Zondag 17 september 2023 is de zesde editie van MudGrunn in Ter Apel! Houd je van rennen, klimmen en ben je niet bang om vies te worden? Laat je dan van je meest ‘roege’ kant zien. Met veel obstakels is MudGrunn een must voor iedere mudrun liefhebber! Tot zondag 17 september!

MudGrunn

Houd je van een uitdaging? Doe mee aan MudGrunn en ga de strijd aan met onze uitdagende obstakels. Volg het parcours door water en zandstrand. Klim, klauter, ploeg, spring en tijger jezelf naar de finish. Kortom: modder, inspanning en spektakel zijn gegarandeerd.

De komende maanden gaan we weer aan de slag met de voorbereiding van MudGrunn 2023. Houd onze Facebook en Instatgram pagina daarom goed in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent van alle informatie!

Afstanden MudGrunn

Je kunt je inschrijven voor:

  • 2,5 kilometer
  • 5 kilometer
  • 10 kilometer

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?