MudGrunn 2023

MudGrunn 2023

We gaan er weer voor! Zondag 17 september 2023 is de zesde editie van MudGrunn in Ter Apel! Houd je van rennen, klimmen en ben je niet bang om vies te worden? Laat je dan van je meest ‘roege’ kant zien. Met veel obstakels is MudGrunn een must voor iedere mudrun liefhebber! Tot zondag 17 september!

MudGrunn

Houd je van een uitdaging? Doe mee aan MudGrunn en ga de strijd aan met onze uitdagende obstakels. Volg het parcours door water en zandstrand. Klim, klauter, ploeg, spring en tijger jezelf naar de finish. Kortom: modder, inspanning en spektakel zijn gegarandeerd.

De komende maanden gaan we weer aan de slag met de voorbereiding van MudGrunn 2023. Houd onze Facebook en Instatgram pagina daarom goed in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent van alle informatie!

Afstanden MudGrunn

Je kunt je inschrijven voor:

  • 2,5 kilometer
  • 5 kilometer
  • 10 kilometer

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Datum

zondag 17 september 2023

Tijd

Gehele dag

Locatie

Westerwolde

Organisator

Mudgrunn
Inschrijven
dutch mud men
dutch mud men
Scroll naar boven