venlostormt

VenloStopt. VenloStormt stopt ermee

Dennis Meens, Jeroen Kouwenberg en Jos Storm stoppen met de organisatie van DSV VenloStormt. Stichting VenloStormt – waarvan zij sinds 2014 het bestuur vormen – stopt en daarmee wordt het evenement dus ook niet meer georganiseerd.

VenloStormt

“Met pijn in het hart nemen we afscheid van DSV VenloStormt. We zijn super trots op wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd, maar na 8 jaar is het mooi geweest. Wij bedanken alle vrijwilligers, sponsors en partners die zich de afgelopen jaren met veel enthousiasme hebben ingezet voor DSV VenloStormt,” aldus voorzitter Dennis Meens.

Over de reden om te stoppen zegt Dennis Meens: “De organisatie vraagt veel tijd en aandacht. Dit valt voor mij niet meer te combineren met mijn baan en jonge kinderen, vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om te stoppen.” Ook zijn medeorganisatoren vinden de organisatie te groot geworden om dit te combineren met andere bezigheden. “We hebben geprobeerd om opvolging te vinden, in de hoop dat het evenement kon blijven bestaan. Helaas is dat niet gelukt,” aldus medeorganisator Jeroen Kouwenberg. “We hebben daarom de moeilijke beslissing moeten nemen om te stoppen met DSV VenloStormt.”

Bestormers die zich al hadden aangemeld voor het evenement, hebben inmiddels hun inschrijfgeld teruggekregen.

DSV VenloStormt werd voor het eerst georganiseerd in 2014. Het evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot een beeldbepalend evenement in de gemeente Venlo. De tweedaagse hindernissen stormloop trok jaarlijks zo’n 5.000 bestormers en duizenden bezoekers. De laatste editie vond plaats in 2019. De twee edities daaropvolgend werden uitgesteld wegens de toen geldende corona-maatregelen. 

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?