korting yu man race

Early Bird Korting YU MAN RACE

Wil jij komend jaar mee gaan doen aan YU MAN RACE? Scoor dan nu nog snel de early bird korting yu man race.

Korting YU MAN RACE

Are you tough enough? Zet je graag een stapje extra? Ga dan voor het uitdagende parcours van de 15KM. Of ga voor de Halve Marathon de 21KM, de afstand waar het in 2012 allemaal mee begon!! Deze race zal uitdagender en spectaculairder zijn dan elke vorige editie. We vragen het uiterste van je coördinatiekrachttechniek en snelheid om de vette obstakels van de YU MAN RACE OBSTACLE RUN te overwinnen! Dit Next-Level event wil je niet missen! Daarom dagen wij jou en je vrienden en/of collega’s uit om je nu in te schrijven.

LET OP: Er zijn slechts een beperkt aantal EARLY BIRD tickets beschikbaar! 

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven