ocrwc 2023 weer in vs

OCRWC 2023 wederom in de VS

Wederom zal het wereldkampioenschap Obstacle Course Racing (OCRWC) plaatsvinden in de VS. Afgezien van een uitstapje naar London een paar jaar geleden is het WK altijd in Noord-Amerika geweest. Dit jaar is California aan de beurt.

Ook een WK in België

Voor veel atleten zal een lange trip naar de andere zijde van Amerika te duur worden. Goed nieuws is dat er ook een WK in België is. Sterker nog, dat zou in principe het officiële WK moeten zijn. Hoe dat precies zit lees je hier: https://www.obstakels.com/2022/08/12/alternatieve-wk-ocr-in-belgie/

Het OCRWC is bij Mammoth Lakes in California. Ik twijfel er niet aan of de locatie is prachtig. Hoogtemeters, kans op sneeuw, prachtige natuur. Het is alleen jammer dat het opnieuw in de VS is en er daardoor minder atleten uit andere landen zullen zijn.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?