kwalificatie ocr op de schop

Kwalificatie EK alweer op de schop

Schreven we vorige maand nog over de fikse eisen om je te kwalificeren voor het EK in Hongarije? Nu blijkt dat de kwalificatie EK een stuk eenvoudiger geworden is. Je kunt je namelijk ook kwalificeren zonder een obstacle run te lopen.

Kwalificatie EK

Hoe zat het ook alweer? Kort samengevat is de OCRA verdwenen en is er een nieuwe bond, de NLOSF. Deze gaat over de kwalificatie van de deelnemers aan het EK in Hongarije. Je moest onder andere minimaal drie kwalificaties lopen voor het EK en vier voor het WK. Best lastig aangezien er in de winter weinig obstacle runs zijn en het EK niet al te laat in het jaar plaats vindt.

Daar lijkt nu een oplossing voor te zijn. Als je meedoet aan de Hang-On (OCR editie), dan vervallen al die andere eisen. Dat is geen eenvoudige om te finishen met een bandje, dus of het echt eenvoudiger geworden is, dat valt nog te bezien.

Op zaterdag 26 november zal Hang On samen met NLSOF een kwalificatie race organiseren. Wat dit extra aantrekkelijk maakt, is dat de top 50% van elke AG een GEGARANDEERDE kwalificatie-plek krijgen voor het EK.

NLOSF

Wil je dus naar het EK in Hongarije? Schrijf je dan in voor de Hang-On run, wordt lid van de bond en zorg dat je finisht met je bandje.

Inschrijven gaat via deze speciale link: https://www.survivalgroephang-on.nl/ocr/

Update: we kregen bericht van Hang-On dat ze het iets anders aan gaan pakken. Op zaterdag komt er een ocr-versie van de hang-on run. De regels zijn zoals bij FISO, dus met 3 bandjes slechts 1 keer proberen.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

kwalificatie EK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?