yu man race world series event

YU MAN RACE eerste World Series Event

De YU MAN RACE OBSTACLE RUN is als eerste OBSTACLE RUN in Europa aangemerkt als World Series Event.

World Series Event

Veel deelnemers doen mee aan de run voor de FUN of om een mooie sportieve prestatie te realiseren. Er is ook een groep van fanatieke sporters die de sport “semi” professioneel beoefend. Samen met de Nederlandse Bond (NLOSF) en Wereldbond (World Obstacle) willen wij ons inzetten om de sport verder te professionaliseren en nog meer bekend te maken.

World Obstacle heeft als doel om in 2028 de sport Olympisch te krijgen. Hier hoort onder andere een internationale competitie bij. En daar zitten verschillende strenge eisen aan, waaronder een gevarieerd parcours, uitdagende obstakels en goede wedstrijd- & opgeleide marshalls. Met trots kunnen we delen dat wij als EERSTE in Europa een WORLD SERIES event zijn!!!

Wat betekent dit voor jullie?
Wil je meedoen voor de FUN of om een mooie sportieve prestatie te realiseren, dan kun je je uiteraard nog steeds aanmelden voor onze ‘reguliere’ events:
27.08 KIDS OBSTACLE RUN en de HALF MARATHON,
28.08 OBSTACLE RUN (5, 10, 15 & 21KM)

Maar ben jij een fanatieke sporter die max. uit zichzelf wil halen? Dan organiseren wij voor jou op zaterdag 27.08 om 18 uur de WORLD SERIES 400 meter. Deze 400 meter wordt gehouden rondom het start/finish terrein ‘YU MAN VALLEY’. Hiervoor hebben we max. 100 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!! Vanaf nu kun je je inschrijven via de link in bio.

Wil je als atleet een langere afstand afleggen, dan is er op zondag 28.08 de WORLD SERIES 6KM. Deze race start om 11 uur. En er zijn max. 250 plekken beschikbaar. Meer info via deze link.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top